Regulament promotie - tachosoftexpert

Expertul tau in AETR

Aparate pentru descarcarea cardurilor soferilor si a tahografelor vehiculelor.

Programe de calculator, pentru analiza datelor descarcate.

Programe de calculator, pentru gestionarea flotei de vehicule si a soferilor.
Cursuri pe intelesul tuturor
Du-te la conținut

Regulament promotie

Regulamentul promotiei.

 
Promotia se desfasoara in perioada 01.01.2022 ora 00.00.00 (ora Romaniei) pana in 30.09.2022 ora 23.59.59 (ora Romaniei).

 
Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, pe site-ul www.tachosoftexpert.ro/regulament-promotie.html.

 
La aceasta promotie pot participa toate persoanele juridice si fizice autorizate.

 
Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil a produselor din pagina dedicata.

 
Promotia inceteaza:
 
-la epuizarea stocului,
 
-la data de 30.09.2022 ora 23.59.59 (ora Romaniei),
 
-in caz de forta majora (Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament).

 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei.
 
Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte actiuni care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.
 
Participarea la prezenta promotie presupune ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile precum si cu Conditiile privind protectia datelor personale mentionate pe acest site.
Înapoi la cuprins